Tarieven & vergoedingen

Mariëtte Geerdes

Tarief

Vrijblijvende kennismaking telefonisch, online of live is kosteloos

 

Het tarief voor een sessie van 60 minuten bedraagt € 80. In overleg kan een sessie maximaal 90 minuten duren en kost dan € 95

Ben je jonger dan 23 jaar dan kom je in aanmerking voor een gereduceerd tarief van € 60

Vergoeding via een zorgverzekering is voor deze coaching niet mogelijk

Heb je vragen, stuur me een mail of vraag een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek aan. Dan neem ik contact met je op.

Tarief

Vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek

 

Het tarief voor een sessie (75 tot 90 minuten) bedraagt €95

Ben je jonger dan 23 jaar dan kom je in aanmerking voor een gereduceerd tarief van €60

Vergoeding via een zorgverzekering is voor deze coaching niet mogelijk

Heb je vragen, stuur me een mail of vraag een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek aan. Dan neem ik contact met je op.

Vergoeding

Vergoedingen van een coachtraject

Veel werkgevers reserveren een scholings- of loopbaanbudget, een budget voor persoonlijk levensfase of vitaliteit voor medewerkers. Aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling wordt steeds belangrijker. Je kunt navraag doen bij je leidinggevende of human resource afdeling (HR) om erachter te komen in hoeverre dit mogelijk is bij jouw werkgever.

Ook in een re-integratietraject bij werkgerelateerde klachten of (gedeeltelijk) verzuim door klachten kunnen er mogelijkheden zijn voor vergoeding van de kosten van een coachtraject. Werkgevers zijn eventueel na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid deze kosten op zich te nemen. Bespreek het met je leidinggevende, HR of bedrijfsarts.

Als zelfstandig ondernemer zijn kosten van coaching mogelijk aftrekbaar van de belasting als bedrijfskosten.

Het afzeggen van een afspraak is tot 24 uur voor aanvang van de sessie kosteloos. Daarna breng ik het hele bedrag in rekening.

Op alle tarieven en betalingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Zakelijk offerte op aanvraag.

 

{
Enorm gehoord worden. Mij ervan te overtuigen dat ik het gewoon mag aanvaarden wat ik voel. Mij de rust geven dat invoelen niet eng is, maar heel goed is om in alle rust te aanvaarden. Mij de rust geven mij niet te hoeven verstoppen in gevoelens die in mijn lijf zitten. De uitleg dat het van belang is gevoelens ‘door te leven’. De rustige opbouw van het programma.

{

Mijn doel is bijgesteld in de zin dat ik er geen strijd van maak om mij energievoller voelen, maar dankbaar ben met de signalen van mijn lijf. Als ik mijn lijf inzet om in te voelen voelt dat niet als een verstarrend instrumentarium dat ik in moet zetten, maar als iets waar ik gebruik van kan maken.